Engelen viert kermis

Hits: 364

Van zaterdag 15 tot en met maandag 17 september is het weer kermis in Engelen. Dan zal het plein voor De Engelenburcht en een gedeelte van de Achterstraat weer vol staan met diverse attracties.

 

Amusement

Op zaterdag is in het café van De Engelenburcht een avondvullend optreden van allround entertainer Tjouw met een karaoke-show. Door zowel toetsen, gitaar als ook orkestbanden is het repertoire breed en afwisselend. Naast dans- en feestmuziek, zowel Engels, Spaans als Nederlandstalig speelt hij ook rustige muziek. Aanvang 20.00 uur en de toegang is gratis.

Braderie

Op zondagmiddag zijn er rond De Engelenburcht van 13.00 tot 18.00 uur weer diverse optredens, jeugdtheater, schminken en een aantal kramen voor presentatie en verkoop van tweedehands spullen.

Kermismunten

Ter promotie krijgt u bij PLUS Mulder tot en met 15 september bij besteding van 20 euro aan boodschappen een gratis kermismunt ter waarde van € 1,00. Deze munten zijn te besteden bij alle kermisattracties in Engelen en tijdens de kermis ook bij De Engelenburcht.

Voor meer info: De Engelenburcht, tel: 073-631 1905, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..